Svetosavska 111
11460 Barajevo
Srbija
Tel/fax: 011/ 8303-999, 8301-401
E-mail: info@nissan-autovasic.rs

O kompaniji

print

Sve je počelo vizijom jednog čoveka da prvi u Srbiji otvori ovlašćeni servis za nissan-ove automobile, i da vremenom kroz konstantnu isporuku kvaliteta i dobre poslovne odnose sa klijentima i partnerima stvori prepoznatljiv brend i zasluži poverenje.

Od samog početka poslovanja vođeni smo ovom poslovnom filozofijom i smatramo da je to jedan od ključnih razloga našeg poslovnog uspeha...

"NISSAN - SERVIS" koji posluje u sastavu preduzeća "AUTO VASIĆ", među prvima je dobio licencu ovlašćenog servisera "NISSAN" vozila i u kontinuitetu radi od 15.09.1991. godine. U savremeno opremljenom servisu, vrhunsko specijalizovani majstori brzo, kvalitetno za vašeg "Japanca" pružiće sledeće usluge:

  • MEHANIKA
  • ELEKTRIKA
  • ELEKTRONIKA
  • SERVISIRANJE I UGRADNJA AUTO KLIME
  • LIMARSKO- FARBARSKI RADOVI

Najsavremenija komora za farbanje i uvozne boje renomiranih svetskih proizvođača učiniće da vaš ljubimac zasija novim sjajem.

Preduzeće "AUTO - VASIĆ", vlasništvo gospodina Dušana Vasića, bavi se uvozom i prodajom polovnih automobila najpoznatijih svetskih proizvođača, a uskoro, na 3500 m2 poslovnog prostora (prodajni salon u izgradnji), moći ćete da postanete vlasnik nekog od mnogobrojnih auta iz "NISSAN" programa. MUP, UNHCR, veliki broj stranih ambasada i mnogobrojna renomirana domaća preduzeća poklonili su nam svoje poverenje i poverili vozila na popravku i održavanje.