Svetosavska 111
11460 Barajevo
Srbija
Tel/fax: 011/ 8303-999, 8301-401
E-mail: info@nissan-autovasic.rs

Aktuelnosti

print

PRIPREMITE SVOJE VOZILO ZA LETO - samo 3000,00 din!

Od 1. juna do 1. jula za sve marke automobila detaljna provera ispravnosti vozila, servisiranje klime i još neke servisne intervencije po izuzetno povoljnoj ceni

Za samo 3.000 dinara, u našem odlično opremljenom servisu u Barajevu, biće ponuđeno nekoliko usluga u okviru akcije ,,PRIPREMA ZA LETO". Prvo, kompletan pregled vozila: vlasniku će stručno lice uručiti „semafor“ o tehničkoj „kondiciji“, od njega će čuti u kakvom je stanju automobil, koje su posledice ukoliko ne reši problem, ali i predlog za najurgentnije intervencije. Zatim, u ovu cenu su uračunati još i vrlo koristan servis klima uređaja (punjenje, dezinfekcija, provera sistema), pranje automobila, poliranje spoljne površine prednjih farova (po potrebi – ako je „matirana“, što se obično događa posle nekoliko godina eskploatacije) i zamena pneumatika (uz nalog vlasnika oni mogu biti primljeni na čuvanje).

„Očekujemo veliki interes vlasnika automobila svih marki i godišta, jer je vrednost ovog paketa usluga veća od 10 000 dinara, što praktično znači da naši klijenti dobijaju 70% popusta tokom trajanja akcije. Zainteresovani zbog toga obavezno moraju da najave dolazak – zakažu termin“.

 

Zakazivanje na tel:  011 83 03 999

Izvršni direktor:

Vladimir Vasić